Állatorvosi szaktanácsadás

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Teljesen érthető, hogy a tulajdonosok szeretnének minél többet megtudni az állatbetegségekről, a tünetekről, a gyógykezelési lehetőségekről. Szeretnének többet tudni azokról a szerekről, amit az állatorvos a rendelőben felír, vagy ajánl nekik, legyen szó pl. az állat egészségét befolyásoló tulajdonságokról. Állatorvosaink ebben segítenek. Szaktanáccsal látják el a tulajdonosokat az állatorvos kolléga által felírt gyógyszerekkel kapcsolatban. Amennyiben a tulajdonos igényli, állatorvosaink alternatív megoldásokat, kiegészítő terápiát (pl. állatorvosi gyógytápok) dolgoznak ki.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Különös hangsúlyt helyezünk a betegségek megelőzésére a féregtelenítés, a kullancs-bolhaírtás fontosságára. Hogy kis kedvencünknek minél hosszabb, és boldogabb élete legyen az időskori problémák megelőzésére külön programot dolgoztunk ki, melyet már fiatal kortól kezdődően ajánlunk. Ebben szerepel az izületek védelme, a fogak rendszeres ápolása, a rendszeres féreghajtás és kullancs-bolha ellenes kezelések.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”372″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_cta h2=”” add_button=”right” btn_title=”Üzleteink” btn_custom_background=”#2c308d” btn_custom_text=”#ffffff” btn_align=”center” custom_background=”#ffffff” custom_text=”#212121″ btn_link=”url:http%3A%2F%2Fvulkangumi.mobil-info.hu%2Fsite%2Fkapcsolat||” btn_button_block=”true”]Vásárolj termékeinkből az üzleteinkben![/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]